Paikan päällä

Tiedekioski

Tiedekioski on tutkijoiden ja kansalaisten kohtaamispaikka, jossa voi piipahtaa lyhyellä tiedeluennolla tai jäädä juttelemaan eri alojen asiantuntijoiden kanssa.

ENRIO Congress on Research Integrity Practice

Due to the corona virus pandemic, the Finnish National Board on Research Integrity TENK has decided to reschedule the ENRIO 2020 Congress on Research Integrity Practice to next year.

Tietokirja.fi

Kaksipäiväinen tietokirjafestivaali Helsingissä 25. – 26.8.2021.

Tiedeklubi 6/2020

Tiedeklubeista päästään tänä syksynä nauttimaan podcasteina. Monipuolinen ohjelma ammentaa kokemustutkimuksesta, tiedonjulkistamisesta ja vaihtoehtoisten faktojen maailmassa luovimisesta.

Tieteiden yö 2021

Tieteiden yö on tieteen oma kaupunkitapahtuma Helsingissä. Vuonna 2021 suurin osa Tieteiden yön tapahtumista järjestetään verkossa.

Helsinki Initiative Forum

This meeting has been cancelled due to Corona virus. It will be re-scheduled as soon as possible.

Tieteiden yötä vietetään taas Kruununhaassa

Tieteiden yönä tiedettä tarjoillaan monessa muodossa. Kirjava ohjelmanjärjestäjien joukko takaa sen, että illan ja yön aikana päästään nauttimaan niin mukaansa tempaavista luennoista kuin oivaltamisesta itse tekemällä.

TJNK Turun kirjamessuilla 4. - 6.10.2019

Tiedonjulkistamisen neuvottelukunta (TJNK) järjestää lavaohjelmaa Turun kirjamessuille yhteistyössä Suomen Tiedetoimittajain liiton ja Tieteellisten seurain valtuuskunnan kanssa.