Saavutettavuus

Viimeksi päivitetty 14.9.2023

Tämä on yhteinen saavutettavuusseloste Vastuullisen tieteen sivustoperheen sivustoille vastuullinentiede.fi, avointiede.fi, tjnk.fi, tenk.fi ja julkaisufoorumi.fi.

Vastuullinentiede.fi ja avointiede.fi -sivut on julkaistu 10.2.2020, tjnk.fi ja tenk.fi -sivut 18.6.2020 ja julkaisufoorumi.fi -sivu 17.9.2020. Sivustot kuuluvat saavutettavuuslainsäädännön piiriin.

Jos olemme arvioineet saavutettavuutemme tilan väärin ja huomaat saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme, kerrothan siitä meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Voit antaa palautetta verkkolomakkeella tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen saavutettavuuspalaute(at)tsv.fi.

Saavutettavuusseloste

Tämä on saavutettavuusseloste Vastuullinen tiede -sivustoperheen sivuille vastuullinentiede.fi, avointiede.fi, tjnk.fi, tenk.fi ja julkaisufoorumi.fi. Seloste on päivitetty 2.2.2022. Tämän digipalvelun saavutettavuuden on arvioinut Vastuullisen tieteen toimitus.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Tämä digipalvelu täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain.

Ei saavutettava sisältö:

  • Seuraavat digipalvelun ei-saavutettavat sisällöt eivät kuulu lainsäädännön piiriin:

    • toimisto-ohjelmien tiedostoja (esim. doc, pdf, odt), jotka on julkaistu ennen 23.9.2018
    • suoria video- tai äänilähetyksiä, joita ei tallenneta säilytettäväksi tai uudelleen julkaistavaksi
    • video- tai äänitallenteita, jotka on julkaistu ennen 23.9.2020

Toimisto-ohjelmien tiedostojen (esim. doc, pdf, odt), jotka on julkaistu ennen 23.9.2018, sisältö annetaan asiakkaalle saavutettavassa muodossa, jos asiakas sitä pyytää ja pyyntö on kohtuullinen.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Voit antaa palautetta verkkolomakkeella tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen saavutettavuuspalaute(at)tsv.fiVastauksessa voi mennä 14 päivää.

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000