Etsimme kahta uutta asiantuntijaa

1.2.2022
Kuvituskuva

Kiinnostaisiko jatkuva työtehtävä TSV:llä avoimen tieteen tai Julkaisufoorumin parissa? Hae meille asiantuntijaksi! Hakuaika tehtäviin päättyy 23.2.2022.

Avoimen tieteen ja tutkimuksen asiantuntija

Avoimen tieteen ja tutkimuksen (AVOTT) kansallisen koordinaation asiantuntija työskentelee yhteistyössä eri tutkimusorganisaatioiden avoimen tieteen ja tutkimuksen toimijoiden kanssa. Asiantuntijan työtehtävät keskittyvät avoimen tieteen ja tutkimuksen kansallisen seurannan toteutukseen, jatkokehittämiseen ja viestintään. Tämän lisäksi asiantuntija osallistuu AVOTT sihteeristön muihin kehittämis- ja viestintätehtäviin. Toiveenamme on, että asiantuntija aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian. 

AVOTT asiantuntija: Hakuilmoitus

Julkaisufoorumin tietoasiantuntija

Julkaisufoorumin (JUFO) tietoasiantuntijan työ tukee tieteellisten julkaisukanavien arviointia tieteenaloittaisissa asiantuntijapaneeleissa ja auttaa tiedeyhteisöä löytämään laadukkaita ja avoimen saatavuuden mahdollistavia julkaisukanavia JUFO-portaalin kautta. Tietoasiantuntija käsittelee ja tarkistaa arvioitavien julkaisukanavien tietoja, sekä ylläpitää ja kehittää julkaisukanavatietokantaa, johon tiedot lehdistä, konferensseista ja kirjakustantajista tallennetaan. Toiveenamme on, että asiantuntija aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian.

JUFO tietoasiantuntija: Hakuilmoitus

Sinua saattaisi kiinnostaa myös