Webinaari: Narratiivinen CV

Kuvituskuva.
Alkaa
Loppuu
Tapahtumapaikka
Zoom

Tieteellisten seurain valtuuskunta järjestää maanantaina 2.9.2024 klo 11:00-12:00 webinaarin narratiivisen CV:n käytöstä vastuullisessa tutkijanarvioinnissa.

Tutkimuksen arvioinnin uudistuksen kansainvälinen sopimus ja sitä edistävä yhteenliittymä CoARA (englanniksi) sekä kansallinen Tutkijanarvioinnin hyvät käytännöt -suositus korostavat tutkimustyön ja -profiilien monimuotoisuuden huomioonottamista sekä laadullisen arvioinnin ensisijaisuutta tutkijanarvioinnissa. Narratiivinen CV, kuten esimerkiksi Resumé for Researchers (englanniksi), on kehitetty tukemaan tutkijoiden monipuolisen osaamisen ja ansioiden huomioonottamista arvioinneissa.

Webinaarissa Karen Stroobants (CoARA) ja Sean Sapcariu (Luxemburg National Research Fund) alustavat (englanniksi) narratiivisen CV:n käyttöön liittyvistä kokemuksista ja mahdollisuuksista, jonka jälkeen on aikaa kysymyksille ja keskustelulle.

Tilaisuus järjestetään etänä (Zoomissa). Rekisteröityminen täällä (englanniksi). Zoom-linkki lähetetään rekisteröityneille osallistujille sähköpostilla. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki tutkijanarvioinnista kiinnostuneet henkilöt.

Stroobantsin ja Sapcariun puheenvuoro tulee olemaan saatavilla tallenteena webinaarin jälkeen rekisteröityneille henkilöille.

Henkilötietojen käsittelyssä noudatetaan Julkaisufoorumin tapahtumien tietosuojaselostetta.

Lisätietoja: Mira Söderman (mira.soderman@tsv.fi)

Kuva: Anne Haapanen, TSV

Osallistuminen
Verkossa
Tapahtuman järjestäjä
Tieteellisten seurain valtuuskunta (TSV)