Tiedejulkaisemisen päivät

Tiedejulkaisemisen päivät logo.
Alkaa
Loppuu
Tapahtumapaikka
Verkkostriimi
Oulu

Tiedejulkaisemisen päivät järjestetään vuonna 2024 kaksipäiväisenä tapahtumana Oulussa 10.–11.10. Päivien teema on Tieteen vaikuttavuus ja tiedejulkaiseminen. 

Päivillä puhutaan tiedejulkaiseminen monista muodoista ja niiden erilaisista tavoista vaikuttaa niin tieteissä kuin muualla yhteiskunnassa. Teemaan liittyy läheisesti tiedejulkaisemisen eettiset kysymykset ja avoin julkaiseminen. Päivillä julkistetaan myös Vuoden tiedelehti -palkinnon voittaja.

Kuten aiempinakin vuosina, luvassa on jälleen paljon tärkeää ja mielenkiintoista ohjelmaa: työpajoja, esityksiä ja paneelikeskusteluita. Ohjelma julkaistaan myöhemmin, ja ilmoittautuminen tapahtumaan avataan syyskuussa 2024. Päivitämme tiedot tännekin sivulle.

Tiedejulkaisemisen päivät on tarkoitettu kustantajille, tutkijoille, toimittajille, yliopistokirjastojen henkilöstölle, tiede- ja valtionhallinnon viranhaltijoille sekä kaikille tiede- ja tietokirjallisuudesta kiinnostuneille. Tapahtuma on maksuton ja sitä voi seurata myös verkossa.

Tapahtuman järjestävät Tieteellisten seurain valtuuskunta, Tiedonjulkistamisen neuvottelukunta, Suomen tiedekustantajien liitto, Kansalliskirjasto ja Oulun yliopisto.

Tapahtuman omat verkkosivut: www.tiedejulki.fi

Lisätietoja: Tapahtuman johtaja Sami Syrjämäki, sami.syrjamaki(at)tsv.fi

Osallistuminen
Paikan päällä
Verkossa
Tapahtuman järjestäjä
Muut järjestäjät
Tiedonjulkistamisen neuvottelukunta (TJNK)
Tieteellisten seurain valtuuskunta (TSV)