Tulokulmia tietokirjallisuuteen -keskustelutilaisuus ja apurahakahvila

Kuvituskuva.
Alkaa
Loppuu
Tapahtumapaikka
Tieteiden talo

Tilaisuus on peruttu. Seuraa viestintäämme saadaksesi lisätietoa niin tiedonjulkistamisen apurahoista kuin yleisestä tietokirjallisuudestakin!

***

Miten hyvä idea löytää tiensä kustannusohjelmaan? Millä tietokirjailija rahoittaa työskentelynsä? Miten määritellään teoksen yleisö – ja voisiko se löytyä kansainvälisiltä markkinoilta?

Mukana keskustelemassa ovat tutkimuspäällikkö Mikko Grönlund (Turun yliopisto / Brahea-keskus), toimittaja ja tietokirjailija Jaana Kanninen, kustannusjohtaja Tero Norkola (Suomalaisen Kirjallisuuden Seura), toimittaja, tietokirjailija ja väitöskirjatutkija Kukka Ranta sekä kustannustoimittaja Kaisa Uusipaikka. Keskustelua johdattelee TJNK:n puheenjohtaja Katja Bargum.

Mikko Grönlund on toteuttanut viime vuonna ilmestyneen Suomen tietokirjailijat ry:n Mitä tietokirjailija tienaa? -tutkimuksen. Pitkän linjan toimittajilta ja tietokirjailijoilta Jaana Kanniselta ja Kukka Rannalta ilmestyi viime vuonna kirja Vastatuuleen (S&S). Tero Norkola on SKS:n kustannusjohtaja, joka on työskennellyt vuodesta 1997 tietokirjallisuuden kustantamisen parissa. Kaisa Uusipaikka kartoittaa tällä hetkellä vuorotteluvapaalla keinoja, joilla edistää kansainvälisesti myyntikelpoisen tietokirjan syntyä.

Keskustelun päätteeksi on luvassa tietoisku tiedonjulkistamisen apurahoista ja apurahakahvila, jossa voi kysyä 1.5. avautuvasta hausta. Paikalla on myös aiemmin apurahan saaneita apurahavinkkareita jakamassa kokemuksiaan.

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä!

Järjestäjä: Tiedonjulkistamisen neuvottelukunta, info(at)tjnk.fi

Osallistuminen
Paikan päällä
Tapahtuman järjestäjä
Tiedonjulkistamisen neuvottelukunta (TJNK)